Produse vizualizate

  • Itembase

    Itembase

    Itembase Prin instalarea acestui modul pe...

Etichete

module prestashop module gratuite prestashop datafeed xml datafeed creare data feed modul prestashop free module free prestashop CURS BNR DIN DATA FEED Generator rapoarte STOC prestashop xml joomla datafeed joomla creare data feed xml joomla script Joomla actualizare automata pret update pret din data feed automa actualizare automata stoc xml opencart datafeed opencart creare data feed xml opencart script opencart Update stoc din data feed automa import data feed modules prestashop Import data feed prestashop data feed Data Feed complet Data Feed prestashop Data Feed XML xml magento OPTIMIZARE BAZE DE DATE Magento Feed 2parale csv Feed 2 parale ACTUALIZARI PRETURI ACTUALIZARI STOCURI ACTUALIZARI STOCURI SI PRETURI D ACTUALIZARI CURS BNR ACTUALIZARI STOCURI SI PRETURI L actualizari stocuri pentru magaz actualizari preturi si stocuri Actualizare pret automat actualizare stoc Update versiune Prestashop Itembase update pret magento update Magento UPDATE PRET SI STOC DIN DATA FEE UPDATE STOC SI PRET DIN CSV - AU Data feed compari prestashop Data feed compari Data feed price prestashop Data feed price Data feed ocazii prestashop Data feed ocazii OPTIMIZARE BAZE DE DATE JOOMLA OPTIMIZARE BAZE DE DATE OPENCART magazin joomla rapoarte joomla optimizare prestashop Optimizare baze de date Prestash update stoc Joomla update curs BNR Joomla UPDATE PRET Joomla module Joomla module Joomla romania update pret automat Joomla update stoc automat Joomla update stoc si pret Joomla actualizare automata pret Joomla update price automated Joomla update price Joomla actualizare din feed stoc Joomla actualizare automata stoc Joomla actualizari stocuri Joomla Update stoc din data feed Joomla actualizare automata pret openca actualizare din feed stoc openca actualizare automata stoc openca UPDATE PRET DIN DATA FEED

Buletin informativ

Blog Categories

Itembase View larger

Itembase

Module disponibile Prestashop

Available

Itembase
Prin instalarea acestui modul pe o platforma, va va face magazinul vizibil pentru utilizatorii nostri si va va genera mai mult trafic si expunere on-line .
Atunci când un utilizator itembase cumpara un produs de la un magazin care este conectat cu noi, transferul informatiei se face în mod automat în inventarul lor.

Detalii

0,00 lei

Itembase
Din punct de vedere al clientului, itembase.com este o baza digitala pentru utilizatorii online, ce le permite sa tina evidenta bunurilor cumparate,
toate informatiile si documentele importante pentru ei, si pentru a discuta despre produse cu comunitatea itembase si alti utilizatori.
Prin instalarea acestui modul pe o platforma, va va face magazinul vizibil pentru utilizatorii nostri si va va genera mai mult trafic si expunere on-line .
Atunci cand un utilizator itembase cumpara un produs de la un magazin care este conectat cu noi, transferul informatiei se face în mod automat în inventarul lor.
 
Cea mai importanta informatie fiind un link care face legatura cu magazinul de unde produsul a fost cumparat si prezinta urmatoarele avantaje :
-Clientii au o legatura permanenta pentru fiecare prdus, acest lucru poate stimula repetitia de cumparare al produsului.
-Odata cumparat, acest articol este vizibil pentru familie , prieteni si alte persoane in itembase.
-Utilizatorii pot expune achizitiile si pe Facebook si alte retele online folosind link-ul unic creat de noi.
-Crearea unui back-link permanent pentru fiecare produs in comunitatea noastra îmbunatateste vizibilitatea magazinului.
Modulul basic este gratuit nelimitat, disponibil si in limba romana, usor de instalat si nu este nevoie de intretinere dupa instalare. Modulul Pro se activeaza de catre echipa itembase din Berlin, clientul are acces la itembase backend analytics si demografice, activitate despre produsele vandute si adaugate pe baza de date itembase, modulul se poate modifica, culori, optiuni, text etc.

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

Itembase

Itembase

Itembase
Prin instalarea acestui modul pe o platforma, va va face magazinul vizibil pentru utilizatorii nostri si va va genera mai mult trafic si expunere on-line .
Atunci când un utilizator itembase cumpara un produs de la un magazin care este conectat cu noi, transferul informatiei se face în mod automat în inventarul lor.

Scrie-ti recenzia

30 other products in the same category:

Itembase Itembase Din punct de vedere al clientului, itembase.com este o baza digitala pentru utilizatorii online, ce le permite sa tina evidenta bunurilor cumparate, toate informatiile si documentele importante pentru ei, si pentru a discuta despre produse cu comunitatea itembase si alti utilizatori. Prin instalarea acestui modul pe o platforma, va va face magazinul vizibil pentru utilizatorii nostri si va va genera mai mult trafic si expunere on-line . Atunci cand un utilizator itembase cumpara un produs de la un magazin care este conectat cu noi, transferul informatiei se face în mod automat în inventarul lor.   Cea mai importanta informatie fiind un link care face legatura cu magazinul de unde produsul a fost cumparat si prezinta urmatoarele avantaje : -Clientii au o legatura permanenta pentru fiecare prdus, acest lucru poate stimula repetitia de cumparare al produsului. -Odata cumparat, acest articol este vizibil pentru familie , prieteni si alte persoane in itembase. -Utilizatorii pot expune achizitiile si pe Facebook si alte retele online folosind link-ul unic creat de noi. -Crearea unui back-link permanent pentru fiecare produs in comunitatea noastra îmbunatateste vizibilitatea magazinului. Modulul basic este gratuit nelimitat, disponibil si in limba romana, usor de instalat si nu este nevoie de intretinere dupa instalare. Modulul Pro se activeaza de catre echipa itembase din Berlin, clientul are acces la itembase backend analytics si demografice, activitate despre produsele vandute si adaugate pe baza de date itembase, modulul se poate modifica, culori, optiuni, text etc. Itembase
ITB
0 RON (TVA Inclus)
0,00 lei 493
Itembase
Kriton web solution
http://www.kritondesign.ro/ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0752.187.036 - office(at)kritondesign.ro
free web stats