Inscriere site in directoare romanesti - Kriton web solutions

Faptul ca detineti un site nu este suficient pentru afacerea dumneavoastra. Pentru a va promova site-ul si, implicit afacerea, trebuie sa-l optimizati pentru motoarele de cautare.

Inscrierea in directoare este un prim pas in optimizarea site-ului dumneavoastra si a cresterii vizibilitatii lui. Motoarele de cautare se bazeaza pe numarul de legaturi catre site-ul dumneavoastra si pe densitatea cuvintelor cheie, de aceea, inscrierea in directoare va ajuta la cresterea page rank-ului. Este o metoda simpla si ieftina de a castiga back-linkuri catre site-ul dumneavoastra, dar acestea trebuie sa fie de calitate.

Noi va oferim serviciul de inscriere in directoare, numai in cele cu page rank 3 si 5, tocmai pentru a obtine back-linkuri de calitate. Acest proces dureaza 5-6 zile, inscrierea in directoare se face manual pentru ca site-ul sa fie incadrat in categoria corespunzatoare domeniului de activitate a site-ului, iar la finalizarea lui va trimitem un raport ce contine directoarele in care site-ul dumneavoastra a fost inscris.

Pentru inscrierea in directoare trebuie sa ne furnizati urmatoarele informatii:

-          adresa web 

-          descriere site

-          categorie site

-          cuvinte cheie

-          nume si prenume

-          telefon

-          adresa e-mail


free web stats